Last van opgezwollen enkels na het vliegen? Weet je van de pijn in je benen niet meer hoe je moet staan of zitten? Voel jij je beperkt in je bewegingsvrijheid?

SKiNRGY helpt jou om pijnloos te gaan en staan, waar en wanneer jij dat wilt. Een gevoel van lichte benen. Vol energie en lekker in je vel door het leven.

Over zware benen

Je spreekt van zware benen wanneer het gevoel oncomfortabel en vermoeiend is. Dat geldt ook voor gezwollen enkels. Vaak neemt dit gevoel toe naarmate de dag vordert en in het bijzonder wanneer je stilstaat. Andere oorzaken van gezwollen en zware benen zijn:

  • Hoge temperaturen, bijvoorbeeld in de zomer
  • Hormonale veranderingen zoals zwangerschap en menstruatie
  • Te weinig fysieke activiteit/teveel zitten
  • Te hoge zoutconsumptie

Door de vochtzwelling wordt de circulatie belemmerd waardoor de doorbloeding in de benen niet goed meer omhoog gepompt kan worden. Hierdoor kunnen er verdere problemen ontstaan zoals chronische veneuze insufficiëntie en spataderen.

Behandeling zware benen

Omdat wij geloven dat gezondheid, vitaliteit en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Lees hier alles over de SKiNRGY-methode of maak direct een afspraak.

Gratis intake