Stoor je je aan het vet onder je kin? Lijken diëten niet te helpen of blijf je je onderkin tevergeefs trainen? Zou je je onderkin het liefst verbergen?

Bij SKiNRGY ben je aan het juiste adres voor het verminderen van je onderkin.

Over de onderkin

Een onderkin wordt vaak als vervelend ervaren en is meestal moeilijk te beïnvloeden met alleen leefstijlverandering. Daarnaast is een onderkin moeilijk te verbergen, zoals dat bij cellulite bijvoorbeeld wel het geval is. Een onderkin ontstaat door twee oorzaken: plaatselijke opslag van vet en/of huidveroudering, verslapping van de spieren en verminderde elasticiteit van de huid.

Behandeling onderkin

Onderdeel van het totale advies van SKiNRGY zijn LPG® bindweefselmassages. Een natuurlijke manier om zowel vet als verslapping effectief aan te pakken om van je onderkin af te komen door middel van LPG endermologie®. Omdat wij geloven dat gezondheid en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij ons voor een totaal concept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Lees hier alles over de SKiNRGY-methode of maak direct een afspraak.

Gratis intake