Waar is die strakke, stevige, gladde huid gebleven? Vind je het frustrerend dat de tijd steeds zwaarder lijkt te wegen als je naar je huid kijkt?

SKiNRGY helpt je die stevige en strakke huid op een natuurlijke manier terug te krijgen met langdurig resultaat. Die mooie, fijne structuur, waardoor je stralend door het leven gaat en lekkerder in je vel zit.

Over huidverslapping

Een ouder wordende huid verliest stevigheid en veerkracht. Dit komt doordat de aanmaak van collageen en elastine in de lederhuid drastisch afneemt, terwijl de afbraak hiervan doorgaat en de celdeling vertraagt. Dit proces zorgt dat de huid dunner wordt.
Doordat de huid haar stevigheid verliest kan het onderhuids vet zich gaan verplaatsen. En door de zwaartekracht, je raadt het al, is dit altijd naar beneden. De neus-lippenplooi aan de zijkanten van de neus en lippen wordt duidelijker zichtbaar, waardoor een ongewenste oudere, vermoeide of zorgelijke uitdrukking ontstaat. Maar ook het onderste gedeelte van de wangen (hamsterwangen), de hals, de zone rond de ogen (kraaienpoten), een dunnere bovenlip en soms een buik na zwangerschap of gewichtsverlies zijn tekenen van huidverslapping.

Behandeling huidverslapping

Onderdeel van het totale advies van SKiNRGY zijn LPG bindweefselmassages. Dit is een effectieve manier om een slappe huid aan te pakken. Deze techniek, endermologie®, is als een fitness voor je huid. Omdat wij geloven dat gezondheid, ontspanning en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Wil jij meer weten over de SKiNRGY-methode om huidverslapping tegen te gaan? Klik hier voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Gratis intake