Na een zwangerschap van negen maanden, een bevalling en een kraambed kan je lijf wel wat liefde en aandacht gebruiken.

SKiNRGY biedt de Young Mum Treatment aan, dé totaalbehandeling voor alle jonge moeders met after pregnancy bodies. Met of zonder keizersnede litteken.

Over de post-pregnancy periode

Tillen, voeden, verschonen… De nek en rug hebben heel wat te verduren bij de verzorging van een baby. Maar ook je lijf krijgt een klap: een zwangerschap gaat hand in hand met gewichtstoename. Afvallen na de bevalling geeft niet altijd het gewenste resultaat: je valt namelijk overal af, ook op plekken waar je het volume juist graag wilt behouden. En soms houd je aan de zwangerschap cellulite op je buik, middel en dijen over. Last but not least: een doffe huid en donkere kringen door slaapgebrek.

Young Mum behandeling

Omdat wij geloven dat gezondheid, vitaliteit en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Met een Young Mum Treatment slinkt je tailleomtrek tot 5,2 cm* vermindert cellulite tot 67% ** en bereik je een tot 71% stevigere huid***. Lees hier alles over de SKiNRGY-methode of maak direct een afspraak.

Gratis intake