Ben je eindeloos met crèmes en make-up in de weer om je huid te laten glanzen? Lijkt je huid van zichzelf dof te blijven? Verlang je naar die natuurlijke gezonde stralende huid?

Bij SKiNRGY ben je aan het juiste adres voor de behandeling van een doffe huid.

Over een doffe huid

Je spreekt van een doffe huid als de weerkaatsing van het licht op je huid verstoord is. De fibroblasten in jouw huid (dit zijn de belangrijkste cellen in het bindweefsel) zijn verantwoordelijk voor het creëren van de bouwstenen van de lederhuid (dermis). Deze bouwstenen zorgen voor elasticiteit, uitstraling en veerkracht van de huid:

  • Collageen zorgt voor het behoud van stevigheid
  • Elastine voor een soepele huid
  • Hyaluronzuur zorgt voor volume en hydratatie

Vanaf ongeveer 25 jaar beginnen de cellen in je huid te vertragen en kan de teint van je huid doffer lijken. Zélfs als je een voorbeeldige levensstijl hebt. Stress, vervuiling, slaapgebrek en roken zijn grote boosdoeners die de circulatie vertraagt en waardoor gifstoffen ophopen. De huid verliest haar glow en je teint wordt vlekkerig.

Behandeling doffe huid

Onderdeel van het totale advies van SKiNRGY zijn LPG® bindweefselmassages. Dit is een natuurlijke manier om een doffe huid effectief aan te pakken door middel van LPG endermologie®. Deze behandeling stimuleert extra zuurstoftoevoer aan de weefsellagen in de huid. De huid wordt hierdoor helder, stralend en egaal. Omdat wij geloven dat gezondheid en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij ons voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPGâ bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Lees hier alles over de SKiNRGY-methode of maak direct een afspraak.

Gratis intake