Verlies je overal centimeters behalve op te plekken waar jij dat wilt? Last van zadeltassen, lovehandles, vet op je armen, dijen en buik?

Bij SKiNRGY ben je aan het juiste adres voor de behandeling van plaatselijk resistent vet.

Over plaatselijk vet

Wit vet, ook wel resistent vet genoemd, is ongezond en dient als opslagplaats in het lichaam. Je lichaam ziet dit niet als primaire energiebron en het is daardoor moeilijk te verbranden. Bruin vet is wel actief als energiebron. Dit vet heeft iedereen en het is gezond voor je. Sterker nog, hoe meer bruin vet, hoe hoger de (vet)verbranding.

Je kunt er zelf voor zorgen dat witte vetcellen afnemen en bruin vet toeneemt door voldoende te sporten. Helaas bepaalt het lichaam zelf op welke plek in je lichaam er aanspraak wordt gemaakt op het witte vet. Daardoor verlies je op de ene plek sneller vet dan op de andere plek. En laat dat nu vaak net op de plek zijn waar je het nou juist niet wilde…

Behandeling plaatselijk (resistent) vet

Omdat wij geloven dat gezondheid en een mooi figuur hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Lees hier alles over de SKiNRGY-methode of maak direct een afspraak.

Gratis intake