Boek nu jouw 12-weken programma en werk op een gezonde manier aan je lichaam & lifestyle!

Maak een afspraak

Herken je dit?

 • Je stoort je aan die hardnekkige kilo’s en voelt je futloos
 • Je hebt weinig inspiratie voor de juiste recepten
 • Je hebt een duwtje in de rug nodig
 • Ben je op gewicht, val je weer terug: het jojo-effect
 • Je hebt verschillende afvaltrajecten geprobeerd maar nooit met blijvend effect
 • Je ervaart constant een hongergevoel omdat je krampachtig slank wilt blijven
 • Als je iets lekkers pakt voel je je direct schuldig
 • Of: je weegt te weinig en je weet niet hoe je aan moet komen

SKiNRGY helpt je weer fit te voelen en gezond te zijn (en te blijven). Haal het beste uit jezelf op een aangename en natuurlijke manier en zit binnenkort weer lekker in je vel!

Een nieuwe lifestyle

Snel afvallen is fijn, natuurlijk. Maar op de lange termijn heb je er weinig aan – je veert op den duur gemakkelijk weer terug naar je oude gewicht. SKiNRGY biedt een duurzame oplossing als het gaat om afvallen met een speciaal afslank/lifestyle programma. Dit programma helpt jou met het bepalen van jouw perfecte gewicht, het behalen hiervan en het creëren van de juiste mindset. Hierdoor val je minder snel terug in oude patronen en behoud je jouw gewenste resultaat voor de lange termijn.

In 12 weken

Het menu-SKiNRGY is een 12 -weken lifestyleprogramma. Dit programma staat geheel in het teken van je fitter voelen, afvallen en in balans komen. We gaan je helpen om anders te gaan eten, bewegen en ontspannen. We vinden samen een nieuwe lifestyle die bij jou past en bovendien vol te houden is. Daarmee vormt deze nieuwe levensstijl een blijvende oplossing voor jou.

Het menu-SKiNRGY programma past bij iedereen! We kijken naar de voeding die jij fijn vindt om te eten en passen het programma daarop aan. Vegetariërs, veganisten, low-carb liefhebbers, we stellen voor iedereen een menu op maat samen.

Gouden driehoek

SKiNRGY gelooft in de gouden driehoek van eten, bewegen en relaxen. Ons programma leidt je niet naar een quick-win maar naar een geheel nieuwe lifestyle: een lange termijn oplossing.

‘A goal without a plan is just a wish’

Hoe gaan we dit aanpakken?

Eet!

Menu-SKiNRGY is een lifestyleprogramma. Je gaat je fitter voelen, afvallen en in balans komen. Tijdens het programma besteed je aandacht aan je lichaam, geest, gevoel en gezondheid. Met het Eet-Beweeg-Relax-programma van 12 weken werk je samen met jouw Menu-SKiNRGY coach aan je nieuwe lifestyle en ga je op zoek naar een blijvende oplossing. Je hebt regelmatig één op één coaching momenten en je vindt wekelijks gepersonaliseerde voedingslijsten in de speciale SKiNRGY-app. Het Menu-SKiNRGY voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin dat hiervan kan mee-eten.

En sta niet gek te kijken van de (flinke) hoeveelheden. Bij SKiNRGY hoef je geen honger te lijden om op gewicht te komen én te blijven.

Beweeg!

Bij een gezonde levensstijl hoort lichaamsbeweging. Je sport twee tot drie keer per week en werkt aan een dagelijks beweegpatroon.

Gaandeweg zal je conditie verbeteren en je verbranding omhooggaan. Elke week word je fitter en krijg je meer energie. Beweging wordt een onderdeel van je nieuwe lifestyle. De oefeningen staan wekelijks voor je klaar in de speciaal ontwikkelde app.

Relax!

Binnen dit programma ga je bewust werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom helpen we jou tijd vrij te maken om te relaxen en te werken aan een goede mentale gezondheid. Zelfs in een drukke agenda is tijd voor ontspanning in te bouwen en bewust regelmatig te kiezen voor een moment voor jezelf.

Bij SKiNRGY kun je uit verschillende behandelprogramma’s kiezen die je enerzijds helpen te ontspannen en jouw persoonlijke programma anderzijds optimaliseren. Denk hierbij aan de verschillende LPG endermologie® behandelingen voor vermindering van plaatselijk vet en cellulite, huidversteviging, body contouring, etc. Endermologie® behandelingen stimuleren het parasympatische stelsel en bieden je daarmee de ontspanning die je lijf zo hard nodig heeft.

Wat krijg je?

Het 12-weken menu-SKiNRGY programma bevat;

 • Een uitgebreid intakegesprek
 • Gepersonaliseerd voedingsprogramma
 • Wekelijkse nieuwe menu’s via de app
 • Boodschappenlijst
 • Sportoefeningen

Prijs: € 299,-
Prijs voor 24 weken: €499,-

Maak gelijk een afspraak

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.