Heb jij last van je schouders, rug of zelfs je gewrichten? Een verkeerde houding kan funest zijn voor je lichaam, waardoor je allerhande klachten krijgt. Een sterke core is ontzettend belangrijk voor je algehele vitaliteit.

Bij SKiNRGY helpen we jou sterker te worden en van je klachten af te komen.

Over de core

Core betekent letterlijk ‘kern’ en staat voor het hele middengebied van je lichaam (romp). Het zijn de buikspieren, bilspieren, rugspieren en bekkenbodemspieren. Het is ontzettend belangrijk om de juiste stabiliteit te creëren voor de romp. Een sterke core is dusdanig getraind dat het de rest van het lichaam kan aansturen, zonder dat het klachten veroorzaakt.

Behandeling core versteviging

Bij SKiNRGY zijn trainingen op de HUBER 360® FIIT één van de drie onderdelen in het behandelplan bij stressklachten. Ook voeding en LPG® bindweefselmassages zijn van groot belang in het versterken van je core. Omdat wij geloven dat gezondheid, ontspanning en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Lees hier alles over de SKiNRGY-methode of maak direct een afspraak.

Gratis intake Meer informatie over Huber 360®