Verschijn jij helemaal uitgerust op je werk, vraagt je collega of je wel goed geslapen hebt. Herkenbaar? Het kan ontzettend frustrerend zijn als die donkere kringen onder je ogen maar niet verdwijnen, ongeacht het aantal uren dat je slaapt.

Bij SKiNRGY ben je aan het juiste adres voor de behandeling van wallen

Over donkere kringen en vochtwallen

De huid onder je ogen is ontzettend kwetsbaar, het is namelijk het aller dunste stukje huid van je hele lichaam. Niet voor niets hebben oogcrèmes een andere structuur en werking dan de dag- of nachtcrèmes voor de rest van je gezicht.

We maken een onderscheid tussen de termen wallen en donkere kringen. Onder wallen valt het vet onder je oogleden. Iedereen heeft van nature een klein beetje vet onder de ogen om ze te beschermen. Naarmate we ouder worden verliest het bindweefsel waar dit vet in ligt zijn stevigheid, waardoor het een beetje naar beneden zakt. Dit resulteert in dikke, gezwollen wallen die steeds duidelijker zichtbaar worden. Maar ook een slechte circulatie kan voor wallen zorgen; dit noemen we vochtwallen.

Bij mensen met donkere kringen kleurt het gebied onder de ogen donkerder dan de rest van het gezicht. Onder je ogen bevinden zich veel bloedvaten en lymfeklieren. Doordat de huid dunner is, kun je de vaatjes onder de huid dan ook beter zien.

Behandeling wallen en donkere kringen

Er bestaan verschillende oorzaken voor het ontstaan van wallen. Om de beste behandeling voor jouw wallen te kiezen, moeten we eerst te weten komen wat de reden is. Die kan variëren van veroudering en vet, slechte circulatie, minder stevige huid, erfelijkheid en genen tot je levensstijl. Omdat wij geloven dat gezondheid en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij ons voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Lees hier alles over de SKiNRGY-methode of maak direct een afspraak.

Gratis intake