Ik zou het zeker adviseren

Ik heb het SKiNRGY traject als heel interessant ervaren. Ik denk dat het een hele mooie manier is om aan jezelf te werken, zowel fysiek als mentaal en voor bewustwording. Het heeft me meer inzicht gegeven in mijn gezondheid en vitaliteit en resultaten met LPG voor de huid. Ik zou het zeker adviseren, want het is super interessant (Health Check) en heel fijn om de afwisseling te hebben van ontspannen en actief aan jezelf werken.

Ik geef de intake het cijfer 10

Goede uitleg. Ik had een goed gevoel , omdat de uitleg heel duidelijk was. We werden hartelijk en vriendelijk ontvangen. Ik was meteen enthousiast. Het interieur vond ik professioneel uitzien. Ik voelde mij op mijn gemak. Ik zou het zeker aanbevelen bij anderen. Ik geef de intake het cijfer 10 .

Erg prettig

Heel vriendelijk, voldoende informatie, eerlijk, geruststellend, realistisch. Erg prettig.

Geweldig

Geweldig

Hele fijne intake

Hele fijne inTake, heldere info en vriendelijke ontvangst!

Geeft vrijblijvend advies

Vriendelijke mevrouw, heel attent en heel meedenkend. Geeft vrijblijvend advies. Gevoel van klant is koning/koningin is zeer te voelen. Fijne afspraak/behandeling gehad.

Verheug me op de volgende afspraak

Heb zeer goede en duidelijke behandeling gehad! Verheug me op de volgende.

Kreeg meer dan ik had verwacht

Door alle maatregelen omtrent het covid-19 is het moeilijk om niet uit te lopen. Ik hoop dan ook dat ik geen bon heb want dit ging om 20 minuten maar…. de afspraak zelf maakte veel goed. Ik werd geholpen door Rochelle en ik kreeg meer dan ik had verwacht!

Veel adviezen meegekregen

Ik werd heel warmhartig ontvangen. Wensen werden goed in kaart gebracht. Heb veel adviezen meegekregen. Behandeling was geheel pijnloos en aangenaam!

Goede uitleg gekregen

Vriendelijk geholpen en goed uitgelegd gekregen wat de bedoeling is.

Hele prettige en uitgebreide intake

Hele prettige en uitgebreide intake, waarvoor dank 🙂

Prettig warm ontvangst

Prettig warm ontvangst … duidelijk verhaal tijdens mn intake.. nieuwsgierigheid gewekt voor meer.

Een heerlijke start van de week

Wat een heerlijke start van de week! Volledig in de watten gelegd en bewust bezig met body ánd soul.

Geweldige informatieve informatie

Geweldige informatieve informatie gekregen!!

Wat een bijzondere ervaring!

Zonder klachten ben ik toch de Health Check gaan doen. Ondanks dat ik me al fit en ontspannen voelde (ik slaap goed, sport regelmatig, ben bewust met voeding en aanvullende supplementen bezig). Dus wat kan er nóg beter?

Deze test gaf me een uniek inzicht zowel mentaal als fysiek. De uitkomst was dan ook boven verwachting! Wat extra spiermassa zou goed zijn, aandacht voor bloedvaten en vetten rondom mijn organen.

Mijn vitale leeftijd was van iemand van 31 (is toch leuk!). De adviezen voor voedingstoffen die mijn lichaam juist wel of niet nodig hebt zijn prettig om bij de hand te houden en optimaal voor je lichaam te zorgen en uit te stralen naar buiten (in huid en body).

Deze test raad ik iedereen aan, bijvoorbeeld 1 keer per jaar, want het is een moment opname en je bent nooit constant hetzelfde.

De totale kijk op mij als persoon ervaar ik als meer dan prettig

Al jaren ervaar ik de LPG behandelingen als erg aangenaam en effectief, voor mijn lichaam en gezicht. Nu Skinrgy het totale concept aanbiedt met de gepersonaliseerde intake en health check, ben ik nog meer fan! De totale kijk op mij als persoon ervaar ik als meer dan prettig. De aandacht die gegeven wordt in het hele proces ben ik nog niet op deze manier tegengekomen.

Eindelijk inzicht hoe mijn gehele lichaam ervoor staat

‘Ondanks veel sporten en gezond eten had ik nog steeds veel last van slapeloosheid en migraine aanvallen. Door de Health Check krijg je een uniek kijkje in je eigen lichaam wat zorgt voor bewustwording en herkenning! Samen met de kennis en kunde van de experts van SKiNRGY kan ik nu stappen zetten naar een gezondere leefstijl afgestemd op mijn persoonlijke behoeften.’

Ik geniet meer van het leven zonder pijn

‘Door mijn behandelingen met LPG zijn mijn klachten van opgezette benen en pijn echt vermindert. LPG zorgt voor goede doorbloeding en mijn benen zijn ook minder opgezet. Ik kan het zeker aanbevelen en geniet meer van het leven zonder pijn. Je voelt je herboren.”

Ik heb mijn benen weer onder controle gekregen

‘Mede door de intensieve behandeling met het LPG apparaat heb ik mijn benen weer onder controle gekregen. Door deze behandelingen en zelf intensief bezig zijn met voeding en beweging zijn de pijnklachten en omvang minder geworden. Het zorgt voor betere doorbloeding en het lymfevocht wordt beter afgevoerd, tevens een gladdere en soepelere huid.’

Effectieve behandeling met ontspanning als bonus.

‘Na mijn eerste zwangerschap zag ik cellulite ontstaan en niet meer weggaan. Dit maakte me erg onzeker. Dus ik wilde iets doen, maar wel natuurlijk, zonder enige risico’s van beschadiging van mijn huid. Toen hoorde ik over de CELLU M6 Alliance® en endermologie®. Een natuurlijke en gezonde techniek die cellulite effectief bestrijdt terwijl het de huid verzorgt. Het is ook een manier om voor mezelf en mijn lichaam te zorgen door middel van deze effectieve behandeling met ontspanning als bonus.’

Ik durf zelfs te zeggen dat het bijdraagt aan mijn vrouwelijkheid

“Mijn circulatie problemen waren er al voor mijn zwangerschappen. Artsen schreven mij medicatie voor. Na mijn eerste bevalling ontmoette ik een geweldige fysiotherapeut die me vertelde over een veelbelovende natuurlijke methode. Ik ben toen gestart met endermologie® medical sessies en de voordelen waren direct merkbaar. Het ondersteunt me op dagelijkse basis en ik kan simpelweg niet leven zonder deze ontspannende pauzes. Daarnaast helpt het me ook bij de onvermijdelijke lichaamsveranderingen die je erbij krijgt na het 50e levensjaar. Ik durf zelfs te zeggen dat het bijdraagt aan mijn vrouwelijkheid.”