Het op de wereld zetten van nieuw leven brengt vaak vreugde met zich mee, maar een zwangerschap heeft ook grote gevolgen voor het lichaam.

Bij SKiNRGY ben je aan het juiste adres voor de behandeling van verschillende zwangerschapskwalen.

Zwangerschapskwalen

Veel vrouwen hebben last van zware benen en overtollig vocht. Dit wordt veroorzaakt door de druk van de baarmoeder op de omliggende bloedvaten. Naast kwalen als misselijkheid zijn een pijnlijke rug en vermoeide benen door het extra gewicht van de baby ook een veel gehoorde klacht.

Behandeling tijdens zwangerschap

Bij SKiNRGY ben je aan het juiste adres om je tijdens de zwangerschap het gevoel van opgezwollen enkels en vocht vast houden te verlichten. Omdat wij geloven dat gezondheid, vitaliteit en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPG® bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Wil jij van je zware en opgezwollen enkels en benen af? Of minder last van je rug tijdens de zwangerschap? Klik hier om meer te lezen over de SKiNRGY methode, of maak direct een afspraak.

Gratis intake