Wat is LPG Endermologie® en wat zijn de resultaten?

We zouden allemaal het liefst een mooie, gladde en strakke huid hebben. En voor de één is dat makkelijker dan voor de ander: als je je DNA mee hebt bijvoorbeeld. Of als je huid niet zo snel veroudert. Door gezond te leven help je je huid al enorm. Met genoeg beweging, het eten van verse producten en het drinken van genoeg water doe je het lichaam, en daarmee je huid, echt een plezier. Toch zul je merken dat je huid soms wat extra’s nodig heeft.

En dat is precies het moment waarop LPG® je kan ondersteunen.

LPG® reactiveert je cellen

LPG endermologie® is een mechanische vorm van bindweefselmassage. Een LPG endermologie® behandeling werkt op celniveau: de cellen worden ge(re)activeerd. Tijdens de behandeling krijgt elke cel een signaal waardoor hij weer beter gaat functioneren en een specifieke opdracht krijgt om nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Dieper in de huid krijgen vetcellen het signaal dat ze hun inhoud moeten afgeven, waardoor resistent vet kan worden afgevoerd.

Indicaties

Zodoende helpt endermologie® bij allerhande indicaties. Van het verminderen van celluite, rimpels en verslapte huid, tot aan ontgiften en ontspanning. Tevens kan deze techniek de huid ondersteunen in het verbeteren van littekens of ter voorbereiding/ nabehandeling van een operatie.

100% natuurlijk

Een endermologie® behandeling is 100% natuurlijk en houdt alle weefsels en cellen intact. Er komt geen hitte, extreme kou of doorboring van de huid aan te pas en dat betekent dat je ook de balans van de huid intact houdt. Daarbij werken we bij SKiNRGY met LPG® op twee hele belangrijke systemen in het lichaam, namelijk de doorbloeding en de lymfe. Deze systemen kun je zien als het haal en breng transportsysteem van het lichaam. Het brengen van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen en het afvoeren van afvalstoffen via je afvoerkanalen en je uitscheidingsorganen. Dit laatste is van groot belang om de omgeving van je cellen schoon en doorlaatbaar te houden. Door deze behandeling te combineren met de juiste voeding en beweging krijgt je lichaam echt een duurzame behandeling.

Bij SKiNRGY combineren we een LPG endermologie® behandeling altijd met kort bewegen op de HUBER 360® FIIT. Door direct na de endermologie® behandeling op de juiste manier te bewegen geef je de behandeling een extra boost. De vrijgemaakte afvalstoffen worden direct afgevoerd. Op een efficiënte en leuke manier worden alle spiergroepen getraind én de vetverbranding aangezet. Hierdoor halen we het optimale uit de behandeling voor een duurzaam resultaat.

Resultaat

LPG® heeft in de afgelopen 35 jaar veel onderzoeken laten uitvoeren. Het is wetenschappelijk bewezen* dat de techniek veilig en effectief is.

Wil jij weten wat LPG® voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis intake bij SKiNRGY, zodat je een individueel en optimaal advies krijgt.

*bewezen door 145+ wetenschappelijke studies en onderzoeken.

Gratis intake