Zijn jouw pijnlijke benen een dagelijks probleem? Voel jij je belemmerd door je zware benen? Last van opgezwollen enkels na het vliegen? Vind je jouw pijnlijke benen vermoeiend?

Bij SKiNRGY helpen we je weer op de been. Zonder pijn of vermoeid gevoel. Met soepele en lichte bewegingen de wereld tegemoet.

Over vocht vasthouden

Zware benen en opgezwollen enkels: ze geven beide een oncomfortabel gevoel van vermoeidheid. Het probleem neemt toe naarmate de dag vordert en in het bijzonder wanneer je staat zonder te lopen of bewegen. Andere oorzaken van gezwollen, zware benen zijn hoge temperaturen, hormonale veranderingen en een hoge zoutconsumptie. De vochtzwelling belemmert de circulatie, waardoor de doorbloeding in de benen verslechtert. Hierdoor ontstaan chronische veneuze insuffici├źntie en spataderen.

Behandeling vocht vasthouden

Door middel van LPG endermologie® techniek voeren we het overtollig vocht af waardoor je vermoeide benen lichter aanvoelen. Deze techniek is 100% natuurlijk en stimuleert jouw huid op een aangename wijze. Omdat wij geloven dat gezondheid, ontspanning en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat naast de bindweefselmassages bestaat uit voedingsadvies en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Wil jij meer weten over de SKiNRGY-methode? Klik hier voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Gratis intake