Verlang jij (terug) naar een onverstoorde nachtrust? Sta jij altijd aan en kun je je gedachtestroom moeilijk uitzetten?

Bij SKINRGY ben je aan het juiste adres om je hormoonsysteem weer in balans te brengen en volledige ontspanning te ervaren.

Over de Endermopuncture

Deze behandeling is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze en dan specifiek op de acupunctuur punten. De EndermoPuncture activeert verschillende energiebanen in het lichaam, waardoor specifiek organen of orgaansystemen ondersteund worden. Ook werkt deze behandeling op de energiebanen (sympathicus en parasympathicus), ofwel je gas en remsysteem van het lichaam.

Na de EndermoPuncture is je lichaam beter in staat om tot rust te komen. En wanneer je weer beter tot rust komt, kom je sneller in slaap, is de kwaliteit van je slaap beter en kan je lichaam ’s nachts in alle rust herstellen en bouwen; de aanmaak van collageen verloopt voornamelijk ‘s nachts.

Behandeling Onrust/Hormonen uit balans

Omdat wij geloven dat gezondheid en een mooie, egale huid hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat bestaat uit LPG bindweefselmassages, voedingsadvies, en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Lees hier allesover de SKiNRGY-methode. Je kunt ook meteen een afspraak maken.

Gratis intake