Neem je gezondheid niet voor lief! Zorg goed voor jezelf. Dan blijft je lichaam langer gezond en mooi.

Na het intakegesprek plannen we de SKiNRGY Health Check. De Health Check is een niet-invasieve, medisch onderbouwde test. Dit gebeurt op een geavanceerd apparaat dat je binnen een minuut vertelt hoe je er lichamelijk voor staat. De uitslag is heel gedetailleerd en zegt onder andere iets over je vet- en spiermassa, je doorbloeding, vochtproblemen, welke voeding wel/niet geschikt is voor jouw lichaam, eventuele vitamine- en mineralentekorten en geeft aan hoe het met je stresslevels en vermoeidheid gesteld is. Kortom: je hele leven(stijl) wordt onder de loep genomen. Met als doel om voor jou het ultieme persoonlijke behandelplan samen te stellen om jou je vitaliteit terug te geven, of om nóg fitter door het leven te gaan.

Het bijzondere aan de SKiNRGY Health Check is dat deze problemen al detecteert vóórdat je er last van krijgt. Met de uitslag van de test kan er dus al preventief aan je levensstijl, voedingspatroon, suppletie, beweging en huid worden gewerkt.

Voordelen

Meten = weten. Doordat het krijgen van (visueel) inzicht in je gezondheid ga je begrijpen waarom je lichaam bepaalde signalen afgeeft. Vage klachten worden vaak niet begrepen, laat staan dat je weet wat je eraan moet doen.
De uitslag van de Health Check laat zien wat je lichaam je wilt vertellen. Door inzicht in een visuele score weet je precies wat er aan de hand is. De professionals bij SKiNRGY weten vervolgens wat je eraan kunt doen. Wil je meer energie ervaren, meer fitter voelen en wil je dat je eigen lichaam langer en mooier meegaat? Dan is het een must om met regelmaat een Health Check te laten afnemen. Neem jij de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid?

Resultaat

De meting geeft direct inzicht in een eventuele disbalans in jouw lichaam. Na het doornemen van de uitkomsten maakt de SKiNRGY specialist een persoonlijk plan van aanpak. Zo kun je direct actie ondernemen en je levensstijl omgooien. Met als uiteindelijke doel jou weer lekkerder in je vel te laten zitten.

De uitslag van de meting wordt visueel en 3D weergegeven. Dit wordt er gemeten:

 • Lichaamssamenstelling: Hoeveel vet-, vocht-, en cellenmassa heb je en hoeveel energie verbruikt jouw lichaam gemiddeld in rust? Hierbij kunnen we precies zien waar het vet zit. Bijvoorbeeld rondom de organen of juist aan de buitenkant van je lichaam zoals bijvoorbeeld op de buik, billen en benen. Ook zien we op celniveau waar er zich (te) veel vocht bevindt; in de cel of buiten de cellen.
 • Microcirculatie: Ook wel doorbloeding genoemd. De Health Check laat zien hoe goed of slecht de doorbloeding in je armen en benen verloopt en of er sprake is van stijfheid in de vaten.
 • Vertebrale score: De belasting van je wervelkolom wordt per wervel gedetailleerd in beeld gebracht. Zelfs zonder dat je het door hebt kan er een belasting op de wervels aanwezig zijn. Een dergelijke belasting kan veel energie kosten, zonder dat je daadwerkelijk pijn ervaart. Nu snap je wellicht waar die vermoeidheid vandaan komt.
 • Cardiovasculaire score: We kijken onder andere naar je bloeddruk, hartslag, stijfheid van de vaten, zuurstofopname en je vasculaire leeftijd. Scoor je goed, matig of zwak?
 • Stress score: We brengen je stress en vermoeidheid in kaart. Ofwel: je sympathicus en parasymphaticus. Het gas- en remsysteem van je lichaam.

De uitslag

 • De uitslag van de Health Check geeft je een totale vitaliteitsscore. Deze score is opgebouwd uit verschillende indicatoren.
 • De uitslag geeft daarnaast de belangrijkste drie aandachtspunten aan. Zo weet je meteen welke punten het meest urgent zijn om aan te werken.
 • Je krijgt een uitgebreide lijst met voeding die specifiek voor jou wordt aangeraden én een overzicht van de voeding die je beter kunt laten staan. ‘Personalised nutrition’ is de toekomst. Een tomaat is gezond, maar is hij ook gezond voor jou?
 • Suppletieadvies: Welke micronutriënten (vitaminen, mineralen, spoorelementen) heb je nodig zodat het lichaam beter kan functioneren?

Technische informatie

De SKiNRGY Health Check wordt gebruikt door fysiotherapeuten, osteopaten, coaches, diëtisten, (sport)artsen en orthomoleculair specialisten. De test werd ooit ontwikkeld door een Franse neuroloog. Door middel van een gepatenteerd algoritme doen we tijdens de Health Check een automatische cross-data-analyse, die wordt vastgelegd met behulp van vier wetenschappelijke technologieën. Namelijk: de beoordeling van de lichaamssamenstelling met meerdere frequenties, de beoordeling van de galvanische huidrespons, een ritmogram (analyse van R-R-intervallen) en een digitale pulsgolfanalyse. Dit resulteert in gedetailleerde aanbevelingen voor een op jouw unieke behoeften afgestemd programma of begeleiding, rekening houdend met jouw specifieke wensen en je uiteindelijke doelen.

Klik hier om te lezen hoe een afspraak voor de Health Check in zijn werk gaat.

Welke test past bij jou?

Health Check Fit

€150,-

Voor wie:

Deze test is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn of haar levensstijl, voedingspatroon en suppletie inname, lichaamsbeweging en therapie zoals fysio- en huidtherapie. De Health Check Fit is echt gericht op jouw welzijn. Hoe vitaal ben jij?

Wat wordt er getest:
 • Evaluatie van de vitaliteitsscore met daarbij de top 3 risico factoren
 • Lichaamssamenstelling: in welke zones bevindt zich resistent vet dat niet weg te trainen is
 • Beoordeling van de microcirculatie: doorbloeding armen en benen
 • Evaluatie van de wervelbelasting: bewust of onbewuste risico’s van je houding
 • Cardiovasculaire beoordeling: uithoudingsvermogen en trainingsmogelijkheden
 • Evaluatie stress en vermoeidheid: gas en remsysteem in kaart
 • Individueel voedings- en suppletie advies: gedetailleerd en gepersonaliseerd
 • Sport beoordeling; type en trainings intensiteit: welke sport of trainingsmogelijkheden passen op dit moment bij jouw lichaam en gesteldheid?
Aanbevelingen:

Beoordeling van lifestyle, gezondheids-en fitnessindicatoren. Uit de test komen gedetailleerde aanbevelingen voor een persoonlijk programma, rekening houdend met jouw wensen en uiteindelijke doelen.

Health Check Pro

€250,-

Voor wie:

Deze test is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid, voedingspatroon en suppletie inname, lichaamsbeweging en therapie zoals fysio- en huidtherapie. De Health Check Pro is echt gericht op jouw gezondheid waarbij zaken als spijsvertering, verzuring, hormonen en lymfestelsel onder de loep worden genomen. Er wordt gekeken naar zowel oorzaak als gevolg. Hoe gezond ben jij?

Wat wordt er getest:
 • Cardiovasculaire Screening: LDL Cholesterol, linkerventrikel hypertrofie, ontstekingsprocessen
 • Diabetes Screening: metabool Syndroom, insuline resistentie, glucose intolerantie
 • Hepatitis risicofactoren: chronische hepatitis screening
 • Cerebrale neurotransmitters respons: cerebrale serotonine reactive, cerebrale dopamine en noradrenaline respons, cerebrale GABA reactive, schildklier reactie (over, onder of normaal functie)
 • Homeotase Score: 3D neuraal netwerk (wervelkolom, orgaanbelasting, lymfesysteem), bio chemische screening, 3D modellering levend weefsel (organen en brein)
 • Wanneer van toepassing: prostaat risicofactoren/ ADHD bij kinderen

Kortom: een uitgebreide analyse van het lichaam en lichaamsprocessen zodat je weet wat de status is van je lijf en belastbaarheid van je systeem.

Aanbevelingen:

Beoordeling van lifestyle, gezondheids-en fitnessindicatoren. Deze test is gedetailleerder dan de Fit check. De Health Check Pro heeft meer mogelijkheden waardoor we meer indicatoren kunnen meten. De uitslag bestaat dus ook uit meer data, waardoor zowel het aansluitende persoonlijke advies als behandelprogramma gedetailleerder zullen zijn.

SKiNRGY helpt jou op weg naar (huid)gezondheid en meer vitaliteit. Heb je jouw persoonlijke SKiNRGY traject afgerond? Dan ben je altijd welkom om eens in de zes maanden een Health Check uit te laten voeren om te zien hoe jouw lichaam ervoor staat. Voorkomen is beter dan genezen!

De uitslag van de Health Check geeft inzicht in jouw gezondheid, echter zijn wij geen arts ter behandeling van eventuele ziektes. Ons deskundige team neemt de uitslag met je door. Deze kun je eventueel meenemen naar bijvoorbeeld de huisarts, fysiotherapeut of behandelend arts voor verdere behandeling en opvolging.

Wil je weten hoe de afspraak in z’n werk gaat? Klik hier. Of wil je direct een afspraak maken, klik dan hier.