Als eindeloze buikspieroefeningen nutteloos lijken en het overslaan van je favoriete snacks ook niet lijkt te helpen bij het afvallen aan je buik, heb je een andere aanpak nodig. Eén ding is zeker: dat vetrandje kun je weg krijgen en die strakke buik gaat er komen.

Bij SKiNRGY ben je aan het juiste adres voor de behandeling van buikvet.

Over buikvet

Een strakke core en een plattere buik bereik je niet alleen door afvallen, sporten of gezond voeding. Dit heeft onder andere te maken met de verschillende soorten vetweefsels die zich in je lichaam bevinden: visceraal en subcutaan vet. Een teveel aan visceraal vet kan leiden tot een te grote opslag van vetcellen. Zo’n teveel kan ontstaan door het eten van teveel koolhydraten, bewerkt voedsel en/of onvoldoende beweging. Je organen hebben vervolgens onvoldoende ruimte om goed te kunnen functioneren, je hormoonhuishouding raakt uit balans en er ontstaat een verhoogde kans op ontstekingen.

Behandeling buikvet

Omdat wij geloven dat gezondheid en een mooi figuur hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat bestaat uit voedingsadvies, LPGâ bindweefselmassages en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Lees hier alles over de SKiNRGY-methode of maak direct een afspraak.

Gratis intake