Om je fit en vitaal te voelen én dit uit te stralen, heb je meer nodig dan een enkele (schoonheids)behandeling. De duurzame oplossing ben jij zelf: jouw lichaam heeft alles in zich wat nodig is om te zijn wie jij wilt zijn!

Bij SKiNRGY staat een deskundig team klaar om jou daarbij te helpen. Want soms is vakkundig inzicht en de juiste persoonlijke begeleiding net dat zetje in de rug dat je nodig had om je doelen te bereiken. Na een uitgebreide intake maken we een volledig persoonlijk behandelplan bestaand uit een combinatie van de juiste voeding en suppletie, voldoende beweging én 100% natuurlijke endermologie® bindweefselbehandelingen.

100% NATUURLIJK

Alles wat wij bieden ondersteunt de natuurlijke (cel)processen van het lichaam. Onze aangename bindweefselbehandelingen maken niets kapot; we snijden, prikken of kneuzen niet. Het doet geen pijn, het is niet koud of warm. Kortom; geen stress voor de cel en geen stress voor het lichaam.

QUICK-FIX of DUURZAAM?

Tegenwoordig is de verleiding groot om te kiezen voor behandelingen met een snelle oplossing, de zogenaamde quick fix. Klinkt ideaal natuurlijk: die rimpels die met de jaren gekomen zijn in één behandeling strak krijgen. Maar is dit ook realistisch? Bij SKiNRGY geloven wij dat cellen in het lichaam tijd nodig hebben om te ‘ontstressen’ van schade. Door middel van de LPG® bindweefsel techniek trainen en reactiveren we de ‘in slaap gevallen’ cellen om weer te doen wat ze behoren te doen. En daar hoort een 360 graden behandelplan bij waarin naast behandelingen ook voeding en beweging is opgenomen. Voor een effectief en duurzaam resultaat.

Met behulp van de technieken van LPG® in combinatie met de juiste voeding en beweging halen we bij SKiNRGY het optimale uit jou. Meer rust, of juist meer energie. Vanuit onze holistische visie wordt gekeken naar balans in het lichaam. Een hele fijne bijkomstigheid is dat het een mooie uitwerking heeft op de huid.

LPG® BINDWEEFSELTECHNIEK

LPG® heeft al meer dan 35 jaar de doelstelling om jouw cellen weer in een goede, gezonde conditie te brengen met behulp van de endermologie® techniek. Endermologie® reactiveert op 100% natuurlijke wijze slapende cellen in de huid om weer aan de slag te gaan. Deze prettige en pijnloze techniek werkt op verschillende vormen van body contouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen. Daarbij geldt altijd maximaal respect voor de huid. Zonder risico’s of herstelperiodes met resultaat voor de langere termijn. De resultaten zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken. Er worden dagelijks 300.000 mensen wereldwijd met LPG® behandeld. Afkomstig uit Frankrijk is LPG® met meer dan 35 jaar ervaring wereldwijd marktleider in natuurlijke mechanische cel stimulering.

Fight for Natural Beauty. Voor de binnen- en buitenkant!