OVER LIPOSUCTIE

Liposuctie is het wegzuigen (suctie) van onderhuids vetweefsel (lipo). Liposuctie geeft het beste resultaat op zones waar abnormale vetophopingen kunnen ontstaan zoals de hals, buik, heupen/lovehandles, billen, bovenbenen, knieën en onderbenen. Door liposuctie wordt het extra volume onder de huid weggehaald.

Een goede voorbereiding is het halve werk wanneer het om een geslaagde liposuctie gaat. Door middel van LPG bindweefselmassage kun je de behandelzone(s) voorbereiden op wat komen gaat. LPG endermologie® kan daarbij helpen.

VOORBEHANDELEN MET LPG ENDERMOLOGIE®

Een endermologie® bindweefselbehandeling is altijd gecontroleerd en daarmee veilig. Door de huid voorafgaand aan de operatie te behandelen, wordt de circulatie geoptimaliseerd. Overtollig vocht wordt zodoende na de operatie beter afgevoerd. Daarnaast zorgt endermologie® voor een versoepeling van het te behandelen weefsel. Het vetweefsel is zo tijdens de operatie makkelijker te verwijderen, wat zorgt voor een egaler resultaat achteraf.

MINDER KANS OP LITTEKENS

Door voor te behandelen met endermologie® wordt het risico op complicaties na de operatie zoals infectie beperkt. Pijn, zwelling en bloeduitstortingen zijn na de operatie aanzienlijk minder en wat er wel is, lost sneller op. Het herstel verloopt sneller dan zonder voorbehandeling. En door die snelle (wond)genezing is er minder kans op littekens.

NABEHANDELEN MET LPG ENDERMOLOGIE®

Endermologie® is ideaal om de huid voor te bereiden op de operatie, maar is er ook om het herstel naderhand te bevorderen. De techniek bezit speciale instellingen die het lymfe afvoersysteem stimuleert. Hierdoor worden afvalstoffen tussen de cellen afgevoerd. Daarnaast wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en raakt het weefsel dus beter doorbloed. Deze factoren stimuleren het herstelvermogen van de huid. En een voorspoedig herstel, zorgt voor minder kans op littekens.

BEHANDELING BIJ LIPOSUCTIE

Omdat wij geloven dat gezondheid en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat bestaat uit o.a. LPG® bindweefselmassages, voedingsadvies, en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Lees hier alles over de SKiNRGY-methode. Je kunt ook meteen een afspraak maken.

Gratis intake