Heb jij altijd last van koude handen en voeten? Lijk je ook zonder te sporten spierpijn te ervaren en lijkt er geen einde aan je haaruitval of broze nagels te komen? Wellicht zijn je klachten te herleiden tot een slechte doorbloeding.

Bij SKiNRGY helpen we je van je klachten af. Op een natuurlijke, niet pijnlijke manier die uiteindelijk je hele gezondheid verbetert.

Over doorbloedingsproblemen

Een slechte doorbloeding leidt tot een heel scala aan zowel fysieke als mentale klachten. Van vermoeidheid, een trage spijsvertering, een tintelend gevel tot het ontstaan van spataderen of concentratieproblemen.

Behandeling doorbloedingsproblemen

Bij SKiNRGY zetten we – door middel van LPG endermologie®– de doorbloeding weer ‘aan’. Door de huid met deze techniek te behandelen worden de lichaamseigen processen weer aan het werk gezet. Deze techniek is 100% natuurlijk en stimuleert jouw huid op een aangename wijze. Omdat wij geloven dat gezondheid en een mooie huid hand in hand gaan, kom je bij SKiNRGY voor een totaalconcept dat naast de bindweefselmassages bestaat uit voedingsadvies en de juiste beweging. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Wil jij meer weten over de SKiNRGY-methode? Klik hier voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Gratis intake