Met de Huber 360® FIIT werk je op een veilige manier aan je houding, je vetverbranding en doorbloeding. Fit worden doe je op de Huber® in een recordtijd vanaf 10 minuten per sessie en is geschikt voor ieder sportniveau.

Sterke(re) spieren zorgen voor een juiste houding en een juiste houding kan een hoop lichamelijke klachten schelen.

Bewegen = leven

Bovendien verlaagt bewegen je bloeddruk en houdt je spieren en gewrichten soepel en sterk. Genoeg beweging helpt je zowel letterlijk als figuurlijk om lekker in je vel te zitten. Je ervaart meer energie, bent positiever en slaapt als een roosje.

Zo ziet een sessie op de HUBER 360® FIIT eruit

Het is misschien even wennen: voor een training op de Huber® sta je van begin tot eind op een platform. Op het scherm zie je welke houdingen je moet aannemen en doordat het platform beweegt, is het de uitdaging om een goede houding en balans te behouden. Maar dat is niet alles, je moet ook de doelstellingen op het interactieve scherm behalen. Door je te focussen op de oefeningen op het scherm en tegelijkertijd je balans moet houden train je ook nog eens je hersenen. Een sessie van 10 minuten op de Huber staat gelijk aan 30 minuten Crossfit! En dat zonder zweten. Voor de echte sportfanaten is er ook genoeg bewegingsresultaat te behalen op vele sportdisciplines, zoals skiën, tennis, zwemmen, boksen tot aan basketbal.

Voordelen

  • Doelgericht en veilig trainen van beginner tot professioneel sporter
  • Efficiënter trainen waardoor je tijd bespaart
  • Fysiek je lichaam trainen en tegelijkertijd je hersenen
  • Zonder pijn en blessurerisico’s
  • In combinatie met endermologie® behandeling een versterkende werking op de vetverbranding en bodycontouring vanaf slechts 10 minuten!
  • Onder begeleiding trainen voor optimaal resultaten

Fit van binnen en van buiten

Bij SKiNRGY gaan we voor de winnende combinatie van de juiste beweging en voeding, advies in suppletie en huidverbeterende endermologie® behandelingen. Dat is nog eens fit ouder worden.

Wil jij weten wat de HUBER 360® FlIT voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis intake bij SKiNRGY, zodat je een individueel en optimaal advies krijgt.

Gratis intake