OVER COVID-19

Je immuunsysteem krijgt er flink van langs als je besmet bent (geweest) met corona. Je lichaam heeft heel veel energie moeten uittrekken voor het bestrijden van het virus en is nu letterlijk bijna uitgeput. Zeker als je op de Intensive Care hebt gelegen zal je merken dat je (veel) tijd nodig hebt om te herstellen.

Het kan voorkomen dat je na je ziekbed nog niet van de ademondersteuning af bent. Ook een slechte algehele conditie en last houden van je gewrichten en spieren horen erbij. In welke mate, is per patiënt verschillend. Deze neveneffecten van Covid zijn ofwel direct te linken aan de effecten van Covid-19 ofwel te herleiden tot het weinige bewegen in deze periode van ziekte.

HERSTELLEN NA COVID-19

Met betrekking tot dat laatste is de HUBER 360® een uitkomst. Rustig herstellen is extreem belangrijk na een besmetting met Covid-19. Maar ben je weer wat op de been, kan de HUBER® je helpen om op een toegankelijke manier – en op een heel rustig tempo – in beweging te komen. Door de oefeningen zittend uit te voeren houd je je ademhaling laag en bouw je op een rustige en veilige manier je conditie weer op.

De HUBER 360® biedt per programma vijf levels: je begint op het laagste level en wordt elke sessie een stukje sterker en fitter. Een programma varieert van 10 tot 30 minuten; je bent er dus ook niet je hele dag aan kwijt. Na elke sessie wordt je fysieke conditie gemeten en weet je direct in hoeverre je vooruit bent gegaan ten opzichte van je laatste training. Wanneer je het herstel echt grondig wilt aanpakken; combineer een sessie op de HUBER® dan met een LPG endermologie® behandeling om je lymfesysteem weer optimaal op gang te brengen.

Dit is waarom je veilig en effectief op de HUBER® traint:

  • Verbetering hart en bloedvaten: door op eigen capaciteit te bewegen stimuleer je de doorbloeding. Het lymfesysteem heeft daarnaast baat bij een LPG endermologie® behandeling: die brengt het systeem weer op gang. Zo kom je dubbel zo snel weer terug in goede conditie.
  • Ademhalingsinsufficiëntie: zelfs met weinig longcapaciteit is er te starten op je HUBER®: je kunt oefeningen zelfs zittend uitvoeren.
  • Concentratie en geheugenproblemen: de HUBER® geeft – naast de fysieke training – uitgebreide neurofeedback waardoor je ook op dit gebied uitgedaagd wordt om te trainen. Een unieke combinatie.
  • Orthopedische problemen: Als je lang in (een ziekenhuis)bed hebt gelegen zijn je gewrichten en spieren een tijd niet gebruikt. Dat kan zorgen voor vergroeiingen en verkorte spieren. De HUBER® is ontworpen om deze spieren en gewrichten weer in beweging te krijgen en je coördinatie en balans te herstellen. Daarnaast helpen LPG endermologie® behandelingen bij vermindering van stijfheid op de spieren.

BEHANDELING BIJ HERSTEL COVID

Bij SKiNRGY kom je voor een totaalconcept dat bestaat uit LPG® bindweefselmassages, voedingsadvies, en trainen op de Huber 360®. Alles om ervoor te zorgen dat jij je binnenkort weer topfit voelt. Zowel in body als mind. Lees hier alles over de SKiNRGY-methode. Je kunt ook meteen een afspraak maken.

Gratis intake