Detox je lichaam én mind!

Start nu jouw weg naar een gezonder, vitaler en energieker lichaam!

Maak een afspraak

Herken je dit?

 • Wil je je weerstand boosten?
 • Last van chronische vermoeidheid?
 • Vervelende donkere kringen onder je ogen?
 • Opgezwollen of gevoelige huid?
 • Snel wat kilo’s kwijtraken?
 • Of gewoon jezelf voorbereiden op de komende periode?

SKiNRGY helpt je weer fit te voelen en gezond te zijn. We halen het beste uit jezelf op een aangename en natuurlijke manier zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Waar komen je klachten vandaan?

Dagelijks wordt ons lichaam geconfronteerd met het verwerken van gifstoffen. Er zijn twee soorten gifstoffen: exogene toxines (van buitenaf zoals bijvoorbeeld door luchtverontreiniging, medicijnen, alcohol, suikers, straling en pestciden & metalen in onze voeding) en endogene toxines (die worden door ons eigen lichaam geproduceerd).
De gifstoffen van buitenaf kun je niet zomaar beïnvloeden. Maar deze stoffen leveren stress op voor je lichaam en kunnen de processen in je lichaam verstoren.

De gifstoffen die je lichaam zelf produceert moeten op de juiste manier jouw lichaam verlaten. Wanneer organen of de lymfe- en bloedcirculatie minder goed functioneren worden de afvalstoffen helaas vaak in de vetcellen opgeslagen. Deze stoffen kunnen moeilijk zelf het lichaam verlaten en dat brengt schade aan.

Daarom is het goed om een aantal keer per jaar de boel weer even op te schonen door middel van een detox. Het is wel belangrijk dat dit op een verantwoorde manier gebeurd zodat de giftstoffen die worden vrijgemaakt tijdens de detox op de juiste manier het lichaam verlaten.

Om jou hierbij te helpen biedt SKiNRGY nu een tijdelijke actie aan zodat je weer fit door het leven gaat.

Hoe gaan we dit doen?

Om te zorgen dat jouw volledige systeem weer optimaal gaat functioneren maken we een gericht detox programma voor jou op maat. Dit is een kuur waarbij de vrijgemaakte gifstoffen op de juiste en veilige manier worden afgevoerd.

Het programma bestaat uit:

 • Detoxkuur van 11 dagen met ondersteunende suppletie
 • Vrijmaken van gifstoffen door de (bloed)circulatie en het lymfesysteem te activeren d.m.v. LPG endermologie bindweefselmassages
 • Direct afvoeren van vrijgemaakte gifstoffen d.m.v. kwalitatieve beweging op de Huber 360 FIIT® (slechts 10 minuten per keer!)
 • Individueel voedingsadvies zodat je na de kuur weet welke voeding wel of niet bij jou past

Aan het eind van jouw SKiNRGY traject evalueren we samen hoe de afgelopen weken zijn gegaan. En vooral: hoe jij je met deze resultaten ook in de toekomst fit en vitaal blijft voelen. Na deze detox van het lichaam neemt het een nieuwe standaard aan. Hiermee verhoog je de kans dat je nieuwe body, mindset, huid, gewicht en lifestyle blijft zoals het dan is. En fit de komende periode in!

Wat krijg je?

DETOX Traject bevat;

 • Laviesage detox box; Een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met dagprogramma’s met heerlijke recepten en nuttige tips. Inclusief suppletie en boodschappenlijst
 • Persoonlijk voedingsplan: Na de 11 daagse detoxkuur maken we een voedingsplan voor jou op maat
 • 3 x endermologie® behandelingen voor het vrijmaken van de afvalstoffen
 • 3 x bewegingssessie op de HUBER voor het direct afvoeren van de afvalstoffen

Inclusief gratis Health Check twv € 150,-
Boek nu het detox traject en geef ons daarna feedback!

Dit totale pakket komt totaal op € 675,- NU voor 397,50

Maak gelijk een afspraak

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.

Hoe werkt LPG endermologie bindweefselmassage?

LPG endermologie® is een mechanische vorm van bindweefselmassage. Een LPG endermologie® behandeling werkt op celniveau: de cellen worden ge(re)activeerd. Tijdens de behandeling krijgt elke cel een signaal waardoor hij weer beter gaat functioneren. Een endermologie® behandeling is 100% natuurlijk en houdt alle weefsels en cellen intact. Er komt geen hitte, extreme kou of doorboring van de huid aan te pas en dat betekent dat je ook de balans van de huid intact houdt. Daarbij werken we bij SKiNRGY met LPG® op twee hele belangrijke systemen in het lichaam, namelijk de doorbloeding en de lymfe. Deze systemen kun je zien als het haal en breng transportsysteem van het lichaam. Het brengen van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen en het afvoeren van afvalstoffen via je afvoerkanalen en je uitscheidingsorganen. Dit laatste is van groot belang om de omgeving van je cellen schoon en doorlaatbaar te houden. Door deze behandeling te combineren met de juiste voeding en beweging krijgt je lichaam echt een duurzame behandeling.

Hoe werkt trainen op de HUBER 360 FIIT®?

Voor een optimaal herstel en direct afvoeren van de gifstoffen nadat we deze hebben vrijgemaakt met de LPG endermologie behandeling ga je daarna direct een korte sessie trainen op de Huber 360 FIIT®. Met de Huber 360® FIIT werk je op een veilige manier aan je houding, je vetverbranding en doorbloeding. Fit worden doe je op de Huber® in een recordtijd vanaf 10 minuten per sessie en is geschikt voor ieder sportniveau. Tijdens een training op de Huber® sta je van begin tot eind op een platform. Op het scherm zie je welke houdingen je moet aannemen en doordat het platform beweegt, is het de uitdaging om een goede houding en balans te behouden. Maar dat is niet alles, je moet ook de doelstellingen op het interactieve scherm behalen. Door je te focussen op de oefeningen op het scherm en tegelijkertijd je balans moet houden train je ook nog eens je hersenen. Een sessie van 10 minuten op de Huber staat gelijk aan 30 minuten Crossfit! We trainen hiermee al je spiergroepen én zetten de vetverbranding aan. En dat zonder zweten.

Detox je lichaam én mind!

Start nu jouw weg naar een gezonder, vitaler en energieker lichaam!

Maak een afspraak